Kursus

KURSUS – MEDITATION

Meditation er god mekanik til et bedre, sundere og gladere liv

En metode i en stresset hverdag?

Meditation har været kendt i årtusinder og er beskrevet i de gamle vediske tekster som en teknik til at opnå indre fred og guddommelig erkendelse. Først i ’60-erne kom meditation til den vestlige verden, dog renset for al religion, men stadig med en snært af mystik. Gennem årene er meditation så blevet til en ganske “ufarlig” metode for selv “normale” mennesker. Al mystikken er pillet ud, og tilbage står en effektiv metode til at skabe ro og balance i sindet.

Thomas Milsted, som selv har mediteret i 20 år, anbefaler meditation som en metode til at hjælpe med at forebygge stress, og som et bidrag til løsning af lettere stress-tilstande. Derfor tilbyder Thomas Milsted kurser i meditation – gerne i umiddelbar tilknytning til, og som et afbræk fra, éns daglige arbejde. Ring til os for en uforpligtende snak om, hvad et meditationskursus kan gøre for jeres medarbejdere.

Uddybende om meditation kan vi fortælle, at fra ’70-erne og frem til i dag er meditation blevet omfattet af meget grundige og valide fysiologiske, psykologiske og sociologiske forsøg. Universiteter verden over er i deres forskning nået frem til, at meditation har meget gavnlige resultater i forbindelse med mange typer ubalancerede tilstande, og herunder også for et “almindeligt stresset” menneske. Interessant, ikke?

Selvom meditation er effektiv som metode til afstressning og afslapning, kan man roligt sige, at potentialet ved at meditere er mere omfattende end som så. Meditation kan nemlig også ses som en mulighed for at arbejde med det hele menneske.

Hans Selye, som er den mand, der for alvor fik stress italesat og dermed skabt forståelse for stress som fænomen, sagde om meditation, at den ikke blot har en stor indvirkning på somatisk stress, men at der v.h.a. meditation også er mulighed for at skabe kontakt til ren bevidsthed. Det er muligt gennem meditation at skabe forandringer, der påvirker bevidstheden og skaber påviselige kropslige og mentale ændringer. Han mente ligeledes, at meditation udvikler kreativ intelligens, og dermed giver den udøvende mulighed for at løse mange af hans/hendes personlige og sociale problemer.

Hvad enten du alene har lyst til at lære at slappe af og afstresse på en ny måde, eller om du ønsker at arbejde med dig selv og dybere bevidsthedslag, er meditationsundervisning måske noget for dig!

Endvidere anbefaler vi at købe afslapningsøvelsen i vores Webshop. Musikken er skrevet af komponisten Ole Bo Pedersen og øvelsen indlæst af Thomas Milsted

Det får kursisterne:
Kort introduktion til det filosofiske grundlag for meditation
Kort introduktion til hvad der sker med hjernen og kroppen når vi mediterer
får viden om de stress reduktionsstrategier, der findes i meditation
personlige erfaringer med super korte og længere meditations-teknikker
bliver i stand til at lade tanker og følelser passere uden at følge og blive påvirket af demKursisternes udbytte vil være:
Ro i tanker og følelser
Kreativ tænkning og flere perspektiver
Indsigt og ændring i mentale mønstre og adfærd
Reduktion af stress
Energi til kroppen
Øget samarbejdsevne
Større arbejds- og livsglæde
Der vil være masser af dialog og øvelser.

Kontakt

Kontakt og book Thomas Milsted

Sammen kan vi arbejde mod at opnå en mere stressfri tilværelse og øget trivsel.Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at håndtere stress, finde balance og skabe positive forandringer i dit liv.